«Η κηδεία της αγροτιάς»: Πομπή με νεκροφόρες στο πλευρό των παραγωγών στη Θεσσαλονίκη
Στο πλευρό των αγροτών στέκονται και τα Γραφεία Τελετών, φτάνοντας με πομπές από νεκροφόρες στο μπλόκο των Μαλγάρων την Πέμπτη (4/12).
Οι νεκροφόρες που κατέφθασαν από τη Θεσσαλονίκη έχουν παραταχθεί δίπλα στα τρακτέρ με σύνθημα: «Η κηδεία της αγροτιάς».
«Στηρίζουμε εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους του, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, επισημαίνοντας πως παράλληλα με τη συμπαράστασή τους στους αγρότες, οι επαγγελματίες του κλάδου των οίκων τελετών θα προβάλλουν και τα δικά τους αιτήματα.
Το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη είναι κλειστό για τέταρτη ημέρα με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο μπλόκο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρότες: «Μπλόκα παντού και στις γιορτές» - Επιπλέον μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση
SPONSORED
Όταν το Terminator γίνεται πραγματικότητα: Ρομπότ - κλόουν κλώτσησε παιδί στην Κίνα
18:08
Ισραηλινός βομβαρδισμός σε γάμο στη Γάζα - Τουλάχιστον πέντε νεκροί
17:57
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34