Kακοκαιρία Byron: Μπλακ άουτ στην Ερμού, στο σκοτάδι καταστήματα - Πλημμύρισε η ΑΣΟΕΕ
Κακοκαιρία στο κέντρο της Αθήνας, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΜπλακ άουτ σημειώθηκε στην Ερμού και σε δρόμους γύρω από το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης (4/12), καθώς η κακοκαιρία Byron «χτύπησε» με σφοδρή νεροποντή την πρωτεύουσα.
Πολλά καταστήματα βυθίστηκαν αιφνιδιαστικά στο σκοτάδι, την ώρα που οι σειρήνες συναγερμών ηχούσαν συνεχώς, προκαλώντας αναστάτωση σε εργαζόμενους και περαστικούς.
Η διακοπή ρεύματος δημιούργησε εικόνες χάους, με το προσωπικό καταστημάτων να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Ορισμένοι επιχειρηματίες είχαν προλάβει να κατεβάσουν ρολά όταν κορυφώθηκε η καταιγίδα, όμως άλλοι αιφνιδιάστηκαν από την ένταση των φαινομένων.
Στο μεταξύ, σοβαρά προβλήματα καταγράφηκαν και στην ΑΣΟΕΕ, όπου αίθουσες και διάδρομοι πλημμύρισαν μέσα σε λίγα λεπτά. Τα νερά, σύμφωνα με πληροφορίες, εισέρχονταν ακόμη και από τα παράθυρα.
Η κακοκαιρία Byron συνεχίζει να πλήττει την Αττική με έντονες βροχοπτώσεις, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία και στη λειτουργία δημόσιων και εμπορικών χώρων.
BehinD: Πίσω από την Ηπατίτιδα Β μπορεί να κρύβεται η Ηπατίτιδα D
11:52
Οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι μόλις έλυσαν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Κρόνου
11:52
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση για αντιπλημμυρική θωράκιση στο Ίλιον - Έργο άνω των 450 χιλ. ευρώ
11:47
«Breakfast at Tiffany’s»: Η άγνωστη ιστορία της θρυλικής ταινίας ζωντανεύει με τη Λίλι Κόλινς
11:44