Κακοκαιρία Byron: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Πλημμυρισμένοι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας
INTIME NEWSΣοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο της Αττικής η κακοκαιρία Byron που πλήττει το λεκανοπέδιο από το απόγευμα της Πέμπτης (4/12).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, διεκόπη και πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την οδό Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.
Παράλληλα παραμένει κλειστή στην περιοχή της Μάνδρας, λόγω υπερχείλισης ρέματος, η οδός Αγίας Αικατερίνης, στο ύψος του ρέματος Αγίας Αικατερίνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, συνεχίζει να ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω υπερχείλισης ρέματος, στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου-Σχίνου από το ύψος της Μαυρολίμνης έως το ρέμα Ντουράκου.
Τέλος, στα Σπάτα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ στηρίζουν τον Κάρολο ύστερα από τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
15:53
Ρεκόρ συμμετοχών και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα στον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
15:46
Υπέρ της εισαγωγής ορίου ηλικίας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τάχθηκε ο Γερμανός Καγκελάριος
15:43
«Δεν πιστεύω σε μία διεθνή τάξη που συνοψίζεται σε μία σχέση δυνάστη και βασάλου», λέει ο Μακρόν
15:33