Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
Ανέλκυση οχήματος που έπεσε στη θάλασσα (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΗ άμεση επιχείρηση του λιμενικού ήταν σωτήρια για έναν ηλικιωμένο οδηγό ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Οι λιμενικοί με την συνδρομή πυροσβεστών κατάφεραν και απεγκλώβισαν τον 86χρονο οδηγό από το ημιβυθισμένο ΙΧ. στη θάλασσα, ανατολικά της προβλήτας του λιμένα.
Ο 86χρονος, που ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Πακιστάν κήρυξε ανοιχτό πόλεμο κατά των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν: Βομβαρδισμοί στην Καμπούλ, πάνω από 130 νεκροί (vids)
07:15
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χρήστος Μεγάλου: Προς ισχυρό πρώτο 3μηνο η Πειραιώς - Σε περιβάλλον ομαλοποίησης επιτοκίων το 2026
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχοπτώσεις - Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27 Φεβρουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ