Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονται οι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο «ζώνη» καταιγίδων
Η κακοκαιρία Byron, μετατοπίζεται στα ανατολικά, σύμφωνα με την ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος αναφέρει ότι ο καιρός θα παραμένει άστατος, αλλά η ένταση από το απόγευμα και μετά θα εξασθενεί.
Η ζώνη των περισσότερων καταιγίδων που προκάλεσαν σφοδρές βροχοπτώσεις τις προηγούμενες ώρες και είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στην Αττική έχει μετατοπιστεί κυρίως προς τα ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, αναφέρει ο μετεωρολόγος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κατευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα 8 μποφόρ, αναφέρει επίσης στην ανάρτηση του ο μετεωρολόγος
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:
«Συνεχίζονται οι βροχές στα ανατολικά, με μειούμενες εντάσεις από το απόγευμα σε πολλές περιοχές , ενω η ζώνη των περισοτέρων καταιγίδων έχει μετατοπιστει κυρίως προς ανατολικό Αιγαίο Δωδεκάνησα.
Οι ΝΑ άνεμοι δεν ξεπερνούν τα 7-8 μποφόρ».
SPONSORED
«e-Astypalea»: Παράταση παίρνουν οι αιτήσεις - Ποια η νέα ημερομηνία
03:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για το «εσωτερικό Erasmus» χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
02:00
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ - Ποιοι τα δικαιούνται
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30