Καταδρομική στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα από τον Ρουβίκωνα
Ανανεώθηκε:
Συμβολική επίθεση στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα, έκαναν τα ξημερώματα της Κυριακής (7/12) μέλη του Ρουβίκωνα, δηλώνοντας τη στήριξή τους στα μπλόκα των αγροτών και των κτηνοτρόφων.
Σε εικόνες που που δημοσίευσε η οργάνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται μέλη του Ρουβίκωνα να προσεγγίζουν τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και ένας από αυτούς πλησιάζει την κεντρική πόρτα με σιδερολοστό και την ανοίγει. Ο δεύτερος κατευθύνεται στα παράθυρα των γραφείων προκαλώντας ζημιές.
Στην λεζάντα της ανάρτησης κατηγορούν τον Οργανισμό για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει την καταστροφή και την οργή των αγροτών και των κτηνοτρόφων.
«Καλούμε σε μαζική ενίσχυση και στήριξη των μπλόκων της αγροτιάς», καταλήγουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρίσιμες αποφάσεις στα μπλόκα για τους αγρότες: Σχεδιάζουν κλείσιμο σε τελωνεία, λιμάνια, αεροδρόμια
Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται καταιγίδες στην Αττική - Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα
07:26
Στόχος επίθεσης με γκαζάκια το γραφείο του Θάνου Πλεύρη - «Δεν με τρομάζουν» αναφέρει σε ανάρτηση
07:22
Νέος κύκλος επιδοτήσεων στα καύσιμα του Νοεμβρίου - Ποιοι κερδίζουν έως 40 λεπτά/λίτρο
07:15
Γερμανία: Λεηλασίες και εκτεταμένα επεισόδια μετά τις διαδηλώσεις για το κόστος ζωής
07:13