Μετωπική σύγκρουση με δύο νταλίκες στην Αθηνών - Λαμίας: Δύο τραυματίες
Τροχαίο με νταλίκα (φωτογραφία αρχείου)
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΣφοδρή σύγκρουση με δύο νταλίκες και ένα αυτοκίνητο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/12) έξω αό την Αμφίκλεια στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν μία νταλίκα με πινακίδες Πολωνίας κινούνταν με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν εξετράπη της πορείας της έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη νταλίκα που οδηγούσε Έλληνας, ο οποίος κατευθυνόταν προς Λιβαδειά.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με το lamiareport, εγκλωβίστηκε ο Έλληνας οδηγός, ενώ ελαφρά χτύπησε ο δεύτερος οδηγός. Δεν τραυματίστηκαν οι επιβάτες του τρίτου οχήματος.
Την ώρα του ατυχήματος στο συγκεκριμένο σημείο επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες, ενώ η παλαιά εθνική οδός Λαμίας-Αθηνών είχε αυξημένο όγκο κυκλοφορίας, καθώς μεγάλο μέρος των οχημάτων από Λαμία προς Αθήνα διοχετεύεται από εκεί λόγω του αποκλεισμού της ΠΑΘΕ από τα μπλόκα των αγροτών.
Χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να απομακρυνθούν τα συντρίμμια και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ αμέσως μετά τη σύγκρουση σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη, ακόμα και την προσέγγιση των ασθενοφόρων για την παραλαβή των τραυματιών.
Μητσοτάκης για Ορμούζ: Η Ελλάδα πρόθυμη για μια αποστολή εφόσον απαιτηθεί
17:29
Η ASUS παρουσίασε το νέο Commercial Portfolio της στους συνεργάτες της Oktabit στη Θεσσαλονίκη
17:26
«Βολές» Σαλβίνι σε Τραμπ: Όποιος προσβάλλει την Τζόρτζια Μελόνι μας προσβάλλει όλους
17:18
Βενετία: Ο νέος δήμαρχος επιδιώκει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 50 ευρώ
17:09