Ο Ντόντυ πέθανε από εισπνεόμενη φόλα - Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook
Τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο του Ντόντυ, που τον συντρόφευε για 11 ολόκληρα χρόνια, έχασε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος καθώς ασυνείδητοι ψέκασαν με δηλητήριο το πάρκο του Αγίου Αρτεμίου.
Δυστυχώς υπάρχουν και οι άνθρωποι που όχι μόνο δεν νιώθουν αγάπη για τα ζώα αλλά δεν διστάζουν να τους κάνουν και κακό. Τον τελευταίο καιρό, εκτός από τις κλασικές φόλες ασυνείδητοι ψεκάζουν πάρκα που ενδεχομένως κάνουν βόλτα τα κατοικίδια και τα δηλητηριάζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισπνεύσουν το δηλητήριο και μετά έρχεται το κακό.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γρηγορόπουλος περιγράφει τους αφόρητους πόνους του σκύλου του, Ντόντυ, από το δηλητήριο και γράφει χαρακτηριστικά: «Μέσα σε λίγες ώρες έφυγε ο φίλος μου, ο ένας και μοναδικός, έφυγε ο συγκάτοικός μου, έφυγε το αγόρι μου, το πιο καλό σκυλάκι του κόσμου».
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Λαύριο - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
15:52
Φωτιά στη Στεφάνη Βοιωτίας: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - «Σηκώθηκαν» τέσσερα εναέρια
15:49
Φωτιά στο Στόμιο Λάρισας - Καίει σε χαμηλή βλάστηση
15:37
Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας: Ένας σεμνός «υπηρέτης» της ελληνικής μουσικής σκηνής
15:36