Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης - Χειροπέδες σε γυναίκα που την κέρασε
Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών κατέληξε μια ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ της Λάρισας. Την ίδια στιγμή οι αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα η οποία φέρεται να κέρασε ποτά τόσο την κόρη της όσο και την 17χρονη φίλη της που κατέληξε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το Onlarissa, συνελήφθη, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, μία Ελληνίδα γυναίκα, για το αδίκημα της έκθεσης.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος Έλληνα άνδρα, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ), για παραβίαση των μέτρων προστασίας των ανηλίκων.
Ειδικότερα, ως αναφέρθηκε, μεταμεσονύχτιες ώρες προχθές στη Λάρισα, δύο ανήλικες, ετών 17, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του Έλληνα άνδρα και προέβησαν στην κατανάλωση αλκοολούχου ποτού, ενώ η συλληφθείσα που τυγχάνει στενό συγγενικό πρόσωπο μίας από τις ανήλικες (η μητέρα της) τους πρόσφερε, ως κέρασμα, επιπλέον ποσότητα αλκοολούχου ποτού.
Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης, μία εκ των ανηλίκων διακομίστηκε, υπό την επήρεια μέθης, στο νοσοκομείο, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Reuters: Περιορισμένες οι ζημιές στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Τι αποκαλύπτει αμερικανική έκθεση (vids)
09:41
Κραυγή αγωνίας από επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό: «Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας» (vid)
09:24
Ο Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια: «Θα καθιερώσουμε πεζόδρομους»
09:22
Met Gala 2026: Υπερθέαμα μόδας με εκρηκτικές εμφανίσεις και τολμηρή τέχνη στο κόκκινο χαλί
09:15