Ηράκλειο: Σοβαρός τραυματισμός 35χρονου στο πρόσωπο από αλυσοπρίονο - Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
Το Βενιζέλειο νοσοκομείο
Πηγή: Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο»Στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 35χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από αλυσοπρίονο.
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή των Γουρνών όταν ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο με αλυσοπρίονο.
Όπως έγινε γνωστό, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε πως ένας άνδρας, κατά την διάρκεια εργασιών, τραυματίστηκε στο πρόσωπο με αλυσοπρίονο με αποτέλεσμα να χρειάζεται η άμεση μεταφορά του στο Βενιζέλειο.
Αμέσως ο άνδρας μεταφέρθηκε στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του ενώ το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο που τον βρήκε αιμόφυρτο στο έδαφος.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:08
Ιράν: Πύραυλοι και drones θα στοχεύσουν στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ στο Στενό του Ορμούζ
22:07
Ζαχάροβα: Ζημιές στο ρωσικό προξενείο στο Ισφαχάν του Ιράν μετά από επίθεση σε κοντινό κτήριο
21:58
Τραμπ για νάρκες στο Ορμούζ: «Συνέπειες που δεν έχουν ξαναδεί» - Ιράν: «Ούτε λίτρο πετρελαίου»
21:50