Αποχώρησαν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι αγρότες - «Θα επιστρέψουμε αν δεν δικαιωθούμε»
Συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΑποχώρησαν οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετά τον δίωρο αποκλεισμό της εισόδου του.
Μετά από δύο ώρες «μπλόκου» στο λιμάνι, οι αγρότες αποχώρησαν με την υπόσχεση ότι «θα επιστρέψουν εάν δεν δικαιωθούν».
Για περισσότερες από τρεις ώρες οι αγρότες με τρακτέρ σχημάτισαν φάλαγγα και κινήθηκε συντονισμένα προς το λιμάνι. Πρώτοι έφτασαν αγρότες από το μπλόκο στα Μάλγαρα με τρακτέρ αλλά και με ιδιωτικά οχήματα. Πάνω από 45 τρακτέρ έκλεισαν συμβολικά την κεντρική είσοδο του λιμανιού για τρεις ώρες.
Οι αγρότες ξεκίνησαν από διάφορα σημεία όπως τα Μάλγαρα, τα Πράσινα Φανάρια, το Δερβένι καθώς και από περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Πιερίας, της Ημαθίας. Όπως στην περίπτωση του Βόλου, έτσι και στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί σφράγισαν την κεντρική είσοδο του λιμανιού.
SPONSORED
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 27 εκατομμύρια ευρώ
21:20
Με τον Σρέντερ συναντήθηκε ο Πούτιν - Τον θέλει μεσολαβητή στις συνομιλίες για την Ουκρανία
21:20
«Βολές» Καρυστιανού κατά Τσίπρα: «Λέει ψέματα, το «όχι» το έκανε «ναι» - Βολικός αντίπαλος της ΝΔ»
21:15
Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: «Αποχαιρετώ έναν ειλικρινή υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος»
21:07