Αργυρούπολη: 59χρονος έβγαλε τσεκούρι σε άλλον οδηγό μετά από καβγά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Nikos Libertas / SOOCΑκόμα ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ οδηγών, αυτήν τη φορά στην Αργυρούπολη, όπου λίγο πριν από τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/12), στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης και Αλίμου, ένας 59χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι, μετά από καβγά.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει. Εντοπίστηκε ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, επί της Λ. Αλίμου, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.
Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι και 52 γραμμ. κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφοδος της αστυνομίας σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού: Τι βρέθηκε κατά την έρευνα
Στους δρόμους οι αγρότες και στη Γαλλία - Διαδηλώσεις, μπλόκα και συμπλοκές με την αστυνομία
Παγκόσμια ιατρική πρωτιά στη Βρετανία: Διάγνωση καρκίνου μέσα από τις εξετάσεις αίματος
15:47
Ζωγράφου: Τα ερωτήματα που θέτει το Υπουργείο Παιδείας στην Πρυτανεία μετά τα επεισόδια
15:38
Πτώση των τιμών πετρελαίου μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ - Στα 101 δολάρια το Brent
15:35
Κλειστός αύριο ο Εθνικός Κήπος μετά από εντολή της αστυνομίας - Λόγω πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
15:34