Αίγιο: Περιτονίτιδα και ισχαιμικό έδειξε η νεκροψία για τον μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε ως αιτία θανάτου η νεκροψία για τον 43χρονο μποξέρ που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, την περασμένη Κυριακή και ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε σπεύσει στο νοσοκομείο Αιγίου γρονθοκοπώντας ορθοπεδικό γιατρό των ΤΕΠ.
Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον 43χρονο έγινε το πρωί της Παρασκευής όταν ο μποξέρ προσήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφώνησε έντονα με τον γιατρό για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του, με τη λογομαχία να εξελίσσεται γρήγορα σε βίαιη επίθεση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό. Ο δράστης, ωστόσο, είχε ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο και αναζητούνταν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμενε κρυμμένος, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα.
Γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα πρατήρια καυσίμων ενώ υπάρχουν αποθέματα - Ο ρόλος του πλαφόν
12:32
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε πύραυλο προς τη θάλασσα, επιβεβαιώνουν Ιαπωνία και Ν. Κορέα
12:23
Μητσοτάκης από Κέντρο Επιχειρήσεων Λάρισας: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» θα παρέχει απόλυτη αμυντική ασφάλεια (vid)
12:13
Viral το βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά με το «Ηλία ρίχ’ το» από την υπό κατασκευή πλατεία Γαλατσίου
12:05