ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι και οι επτά κατηγορούμενοι που απολογούνταν σήμερα
Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες απολογίες των συλληφθέντων στην Κρήτη στο πλαίσιο της έρευνας για την ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ. Συνολικά επτά απολογήθηκαν σήμερα, που στο σύνολο τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Οι δύο τελευταίοι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν ενώπιον του Ευρωπαίου ανακριτή αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 15.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες πρόκειται να απολογηθούν αύριο Τετάρτη (17/12) και την Πέμπτη (18/12).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συζητηθεί η μετάβαση του στην ΑΑΔΕ - Κύριε Ανδρουλάκη όλοι ήξεραν»
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερες με όρους η πεθερά του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος και μια αγρότισσα
ΔΙΕΘΝΗ
Καμπανάκι αναλυτών: Οι τιμές ενέργειας θα χρειαστούν μήνες για να σταθεροποιηθούν παρά την εκεχειρία
16:10
ΚΟΣΜΟΣ
«Μην προσπαθήσουν να παίξουν μαζί μας» λέει ο Βανς για τις συνομιλίες με το Ιράν
16:00
ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία για την εμφάνιση αρκούδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου - Οδηγίες στους πολίτες
15:51
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Θεσσαλονίκη: Ασφαλής πρόσβαση στους σταθμούς μετρό από την ανάπλαση της οδού Πόντου - Από τα μεγαλύτερα έργα αστικής παρέμβασης στην πόλη (pic)
15:40
ΕΛΛΑΔΑ