Νέα βλάβη στον αγωγό υδροδότησης της Αίγινας - Τι αναφέρει ο Δήμος
Το νησί της Αιγίνας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΠροβλήματα στην υδροδότηση της Αίγινας σημειώνονται εξαιτίας βλάβης στον υποθαλάσσιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί προσωρινά η τροφοδοσία του νησιού με νερό από το συγκεκριμένο δίκτυο.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Αίγινας, η κάλυψη των αναγκών ύδρευσης πραγματοποιείται προσωρινά από τις δημοτικές γεωτρήσεις.
Ακόμη επισημαίνεται ότι η ανάδοχος εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και διερευνά το πρόβλημα, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη το συντομότερο δυνατόν. Το νερό που παρέχεται δεν είναι κατάλληλο για πόση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακές χρήσεις (καθαριότητα, υγιεινή κ.λ.π).
Καταλήγοντας, ο Δήμος Αίγινας αναφέρει ότι παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης και θα ενημερώνει τους πολίτες για ό,τι νεότερο προκύψει.
Στον «πάγο» η αποστολή πυραύλων Patriot στην Ουκρανία με εντολή Τραμπ- Μεγαλώνει το ρήγμα με Ζελένσι
07:30
Δαίδαλος: Τι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις με τον νέο υπερυπολογιστή της Ελλάδας
07:25
Εκτοξεύονται τα μεροκάματα για τις ελιές - Ξεκινούν από 60 και φτάνουν τα 90 ευρώ την ημέρα
07:20
Γαλλικός «πυρετός» στην Ελλάδα: Συναγερμός και σκληρή πολιτική αντιπαράθεση ενόψει κινητοποίησεων
07:13