Καθυστερήσεις στον Προαστιακό λόγω φωτιάς κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στον Ασπρόπυργο
Τρένο του Προαστιακού
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΦωτιά ξέσπασε κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Ασπροπύργου το απόγευμα της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Λουτρόπυργος.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ωστόσο, αναμένονται καθυστερήσεις στο τμήμα Πειραιάς- Κιάτο- Πειραιάς.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Hellenic Train αναφέρει:
«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο ύψος του Ασπροπύργου και κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Λουτρόπυργος διεκόπη στις 19:12, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ-Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Στις 20:03, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Λουτρόπουργος. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στο τμήμα Πειραιάς- Κιάτο- Πειραιάς. Η κυκλοφορία θα ομαλοποιηθεί σταδιακά.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών
Από τον E65 μέχρι τον ΒΟΑΚ - Τα πέντε έργα υποδομών που αλλάζουν την Ελλάδα
14:35
Γιατί όλα τα δάχτυλά μας έχουν διαφορετικό μήκος; Η επιστήμη απαντά
14:30
Βίντεο από ανατροπή οχήματος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης - Δεν υπάρχει τραυματίας
14:20
Αστυνομικοί και δημόσιοι λειτουργοί στη μαφία της Κρήτης: Πώς δρούσαν ιατροδικαστής και τοξικολόγος
14:10