Νίκος Παππάς: «Καταδικάζω την πράξη μου και μετανιώνω - Ζητώ συγγνώμη»
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)«Δεν τον γρονθοκόπησα τον άνθρωπο. Είμαι ο πρώτος που καταδικάζω την πράξη μου. Μετανιώνω, αν είναι δυνατόν», είπε ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο.
Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή Buongiorno της Φαίης Σκορδάς, υποστήριξε, επίσης, ότι δεν φυγαδεύτηκε στη Γερμανία και από εκεί στην Αθήνα λέγοντας «μετά τη μήνυση πήγα στην ολομέλεια, ψήψισα, έκανα ομιλία, έκανα ραντεβού και ύστερα από σκέψη από όσα έγιναν είπα θα γυρίσω στο σπίτι μου στην Αθήνα.
Πήγα Γερμανία όπως κάνουν οι ευρωβουλευτές και μέσω Στουτγκάρδης επέστρεψα στην Αθήνα. Δεν με αναζήτησε κανείς, έφυγα στις 8 το βράδυ από την πόρτα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».
«Δεν ήρθα να δικαιολογηθώ»
«Είμαι ο πρώτος που καταδικάζω την πράξη μου και μετανιώνω. Ξέφυγα και είμαι εδώ για να πω ότι ζητάω συγγνώμη» είπε.
Στην ερώτηση «δεν πρέπει να τιμωρηθείς;» απάντησε «δεν ήρθα για να δικαιολογηθώ αλλά για να εξηγήσω τη δική μου πλευρά.
Έχω προκληθεί έχω απειληθεί, δεν συχνάζω ως πολιτικός σε κυριλέ εστιατόρια με κουστουμάτους, είμαι έξω με νέους ανθρώπους που βράζει το αίμα τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Είχα λάθος αντίδραση»: Η απάντηση Παππά μετά τη διαγραφή του για τον ξυλοδαρμό
Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς - Μετά από επεισόδιο στο Στρασβούργο
Πούτιν για το ουκρανικό χτύπημα σε τάνκερ στη Μεσόγειο: «Η Ρωσία θα απαντήσει»
14:34
Μεσολόγγι: Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους για bullying σε 14χρονο - Τον ανάγκασαν να γονατίσει
14:31
Άνοιξε ξανά το Μουσείο του Λούβρου - Τερματίστηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις
14:24
Η προστασία του Αμβρακικού ενόψει του χαρακτηρισμού του ως περιοχή ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών
14:24