Βίντεο από τη ληστεία ΙΧ στην Πέτρου Ράλλη - Σε 12 δευτερόλεπτα το διέρρηξαν, σε 2,5 λεπτά έφυγαν
Τη στιγμή που δύο ληστές φορώντας κράνη πραγματοποιούν διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην Πέτρου Ράλλη καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο.
Τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν τους δύο δράστες να πλησιάζουν ένα σταθμευμένο όχημα και το ανοίγουν με λοστό σε 12 δευτερόλεπτα.
Μέσα σε 2,5 λεπτά έχουν εγκαταλείψει το σημείο και έχουν φύγει μαζί με το αυτοκίνητο.
«Έπαθα σοκ, όταν διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητό μου έλειπε, δεν ήξερα τι να κάνω» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha η ιδιοκτήτρια του οχήματος. Όπως αποκαλύπτεται, πριν από 2 - 3 μήνες, άλλο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας, εκλάπη από το σημείο με πανομοιότυπο τρόπο.
«Έχουν ξεφύγει τα πράγματα» λένε οι κάτοικοι, καθώς τα φαινόμενα διαρρήξεων έχουν μετατραπεί σε μάστιγα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 47χρονο για κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού από κτήριο του ΕΚΠΑ στην Πανεπιστημιούπολη
Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
19:42
Ιράν: Πάνω από 3.000 νεκροί - Άμαχοι οι περισσότεροι και 206 παιδιά
19:29
ΚΚΕ: Η εμπλοκή στον πόλεμο βαφτίζεται από τον πρωθυπουργό «εθνικό συμφέρον»
19:17
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου θα αρχίσουν σύντομα να διατίθενται στις αγορές
19:06