Αποδοκιμάστηκε ξανά ο πρόεδρος του ΣτΕ στο Κολωνάκι
Για δεύτερη φορά, απλοί πολίτες αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου στην πλατεία Κολωνακίου, την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο.
Ο κ. Σακελλαρίου συνοδευόταν από δύο αστυνομικούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν ακόμα περισσότερο και οι αποδοκιμασίες των πολιτών να γίνουν εντονότερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους πολίτες φώναξαν προς τον πρόεδρο του ΣτΕ «τι τους θες τους αστυνομικούς;». Ο κ. Σακελλαρίου δεν αντέδρασε στις αποδοκιμασίες των πολιτών και αποχώρησε από το σημείο, μαζί με τους αστυνομικούς. Μετά την αποχώρησή του δεν υπήρξε συνέχεια και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό, οπότε και ο κ. Σακελλαρίου είχε αποδοκιμαστεί και πάλι από οργισμένους πολίτες που του φώναζαν συνθήματα, από τα καφέ της πλατείας Κολωνακίου.
Ο πρόεδρος του ΣτΕ ήρθε για πρώτη φορά στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών όταν διέκοψε τη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, επικαλούμενος το αρνητικό πολιτικό κλίμα που είχε σχηματιστεί εκείνες τις μέρες.
Στη συνέχεια βρέθηκε στο επίκεντρο διαφόρων αρνητικών σχολίων, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, αντικείμενο συζήτησης της οποίας ήταν τα μισθολογικά ζητήματα των δικαστών.
Χωρίς ταξί από αύριο η Ελλάδα - 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες
15:48
Ισραήλ: Επιχειρησιακά σχέδια για ακόμη τρεις εβδομάδες πολέμου με το Ιράν με χρονική επέκταση
15:40
Σημαντικά ευρήματα υποβρύχιας ανασκαφής σε ναυάγιο πλοίου το 1802 στα Κύθηρα
15:37
«Ναι» από τις ΗΠΑ στη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
15:24