Ανοιχτή η διέλευση φορτηγών στους Κήπους από απόψε έως και την Παρασκευή και στο Ορμένιο από αύριο
Αγροτικό μπλόκο
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΑποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους δηλώνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Έβρου, ενισχύοντας περαιτέρω ως προς τον αριθμό των παρατεταγμένων τρακτέρ τα μπλόκα τους, τόσο στον κόμβο του Ορμενίου, όσο και στο Τελωνείο των Κήπων.
Συγκεκριμένα, για αύριο Τρίτη οι Αγροτικοί Σύλλογοι Βορείου Έβρου οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 έξω από τα πολιτικά γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού στην Ορεστιάδα όπου και θα επιδώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.
Την ίδια ώρα καλούν τους πολίτες και τους φορείς να παραμείνουν σύμμαχοι στον αγώνα τους, διευκρινίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την αντιπαράθεση με καμία ομάδα εργαζομένων.
Στο πλαίσιο αυτό και μπαίνοντας στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων τα μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν το άνοιγμα του Τελωνείου των Κήπων και για τα φορτηγά αυτοκίνητα από απόψε το βράδυ έως και το βράδυ της Παρασκευής, ενώ από αύριο το πρωί κανονικά θα διεξάγεται η κυκλοφορία των φορτηγών διεθνών μεταφορών και στον κόμβο του Ορμενίου.
«Ο αγώνας μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας σε καμία περίπτωση δε συνεπάγεται ότι δε σεβόμαστε τους υπόλοιπους συμπολίτες μας και τις ανάγκες τους για εργασία και μετακίνηση», αναφέρεται σε σχετική με την απόφαση προσωρινής άρσης της διακοπής κυκλοφορίας των φορτηγών που παραμένουν ακινητοποιημένων επί ημέρες στα δύο μπλόκα.
Μιλάνο: Συμμορία ανάγκασε 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ATM - Τέσσερις συλλήψεις
21:19
Σέρρες: Νεκρός οδηγός ηλεκτρικού πατινιού - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο
21:10
Βραβεία ΠΣΑΤ 2025: Ο Εμμανουήλ Καραλής κορυφαίος αθλητής της χρονιάς (vid)
21:01
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο - Τι θα συζητηθεί
20:53