Πρόσκληση ΟΑΕΔ σε άνεργους νέους για εργασιακή εμπειρία
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κάνει πρόσκληση σε ανέργους 18 έως 24 ετών να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στα μητρώα του οργανισμού, ώστε να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας.
Η πρόσκληση ισχύει έως την 1η Νοεμβρίου 2016 και αφορά συνολικά σε 10.000 ανέργους, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και καλούνται να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας θα υλοποιηθεί από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις. Θα έχει τετράμηνη διάρκεια.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι νέοι, που δεν έχουν ασφαλιστεί για περισσότερες από 100 ημέρες σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα.
Μετά το πέρας του τετραμήνου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα επιδότησης θέσης εργασίας, διάρκειας οκτώ μηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του οργανισμού.
Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι και σήμερα - Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Μέχρι πότε διαρκούν οι χειμερινές εκπτώσεις - Τι να προσέξετε στις προσφορές
05:00
Νέες μηνιαίες τιμές στο νερό από τις αρχές του 2026 - Τι αλλάζει στα τιμολόγια
04:00
Νέες τιμές στο ρεύμα από 1η Φεβρουαρίου - Οι χρεώσεις ανά κατηγορία
03:00