Ιλίσια: Σοβαρά τραυματίας συντηρητής ασανσέρ - Διακομίσθηκε στο «Γεννηματάς»
Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς
INTIMEΣοβαρός είναι ο τραυματισμός του συντηρητή ανανσέρ που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εργασιών σε ανελκυστήρα σε σούπερ μάρκετ στα Ιλίσια την Τρίτη (23/12).
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις της μετέβησαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον τεχνικό, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εκτελούσε εργασίες συντήρησης.
Στη συνέχεια ο άνδρας παρελήφθη, βαριά τραυματισμένος, από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Την προανάκριση για το περιστατικό την έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν στον απεγκλωβισμό και μίας γυναίκας από ανελκυστήρα στην Καλλιθέα. Η γυναίκα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός σε Ζωγράφου και Καλλιθέα - Δύο τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από ασανσέρ
Θρίλερ στα Χανιά με ανθρώπινα οστά σε χωράφι - Δύο εξαφανίσεις γυναικών στο μικροσκόπιο
09:48
ΗΠΑ: Ο Φλάβιο Μπολσονάρο λέει πως έφυγε από την Βραζιλία για να γλιτώσει τη δίωξη
09:39
Τα 10 καλύτερα video games που είναι βασισμένα σε ταινίες τρόμου
09:30
Όμιλος ΟΤΕ: Πού στρέφει το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει την πίεση στις τιμές
09:20