ΕΛΛΑΔΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αθήνα λόγω βροχής: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας, κέντρο, Αττική

Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αθήνα λόγω βροχής: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας, κέντρο, Αττική
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αρκετές δυσκολίες στην κίνηση στους δρόμους της Αθήνας καταγράφονται το μεσημέρι της Τετάρτης λόγω και της βροχόπτωσης που σημειώνεται. 

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού σε όλο το μήκος από τη συμβολή με την παραλιακή μέχρι και τον Κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη κίνηση και σε τμήματα της Μεσογείων και της Κηφισιάς, στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα αλλά και στη Βουλιαγμένης και την Πειραιώς.

screenshot-2025-12-24-122600.jpg

Η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15'-20' από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας, 10'-15' στην έξοδο για Λαμία ενώ προς Αεροδρόμιο 5'-10' στην έξοδο για Λαμία.