Τραυματισμός 14χρονης με πατίνι: Την εντόπισε νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Παίδων
Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε παραμονή των Χριστουγέννων ένα 14χρονο κορίτσι που είχε βγει να πει τα κάλαντα.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, την εντόπισε νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» που πήγαινε για δουλειά και της προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου το προσωπικό έσπευσε να αντιμετωπίσει τα τραύματά της.
Σύμφωνα με τα όσοα δήλωσε το ίδιο το κορίτσι, έπεσε απο πατίνι το οποίο βρήκε ενεργοποιημένο.
Η δεκατετράχρονη φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική. Στο πλευρό της βρίσκονται η μητέρα της και τα αδέλφια της, ενώ η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.
ΚΟΣΜΟΣ
Περού: Δεκαπέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων και επτά παιδιά, σε συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου
21:11
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: 2.500 στρατιώτες αναπτύσονται στην πολιτεία Χαλίσκο
20:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΙ: Οι βορειοανατολικές ΗΠΑ στο έλεος της χιονοθύελλας - 660.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ακυρώσεις πτήσεων (pics&vid)
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΗΕ: Η Βενεζουέλα ζητά την απελευθέρωση του «συνταγματικού προέδρου» της, Νικολάς Μαδούρο
20:35
ΕΛΛΑΔΑ