Στα λευκά το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν - Στα 40 εκατοστά το χιόνι στην κορυφή
Το χιονοδρομικό κέντρο Βόρα - Καϊμάκτσαλάν
INTIME NEWS / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣΣτα λευκά έχει ντυθεί το χιονοδρομικό κέντρο Βόρα - Καϊμακτσαλάν, το οποίο άνοιξε την περασμένη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και αυτές τις εορταστικές ημέρες γεμίζει από κόσμο που θέλει να απολαύσει το χιόνι.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το χιόνι πέφτει πυκνό στην περιοχή και ήδη πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου. Αυτή την ώρα λειτουργούν τέσσερις από τους έξι αναβατήρες, καθώς και τέσσερις πίστες.
Το ύψος του χιονιού στη βάση του χιονοδρομικού είναι 20 εκατοστά και στην κορυφή φτάνει τα 40 εκατοστά.
Η πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται χωρίς της χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παραμονή των Χριστουγέννων σε όλη τη χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Καθ ΄οδόν «εορταστική» κακοκαιρία: «Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις»
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ