Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους πραγματοποιούν παράλληλα συγκέντρωση στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Τα μέλη της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, απεργούν για να υπερασπιστεί τους 14 συναδέλφους τους, που δικάζονται για τη μεγάλη απεργία των διοικητικών το 2013, σε μια προσπάθεια να αποκρούσουν, όπως αναφέρουν, «κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα» τους.
«Συμμετείχαμε στον αγώνα των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ πέρα από εκβιασμούς, οικονομικό κόστος, απαγορεύσεις. Ενάντια στη λιτότητα, την ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών-υπηρεσιών, τη γενικευμένη εξαθλίωση, την απαξίωση της ζωής μας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε έναν αγώνα νικηφόρο, ενάντια στις μνημονιακές επιταγές», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών.
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00