Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος
INTIMEΈνα περιστατικό με αυτοκίνητο που βρέθηκε μέσα στη θάλασσα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της παραμονής των Χριστουγέννων στο λιμάνι του Λεωνιδίου, στη Νότια Κυνουρία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικής χρήσης όχημα εντοπίστηκε εντός των υδάτων του λιμανιού, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός στις αρμόδιες Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λεωνιδίου, τα οποία διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε καταλήξει σε αβαθή νερά και δεν υπήρχαν επιβάτες στο εσωτερικό του.
Το αυτοκίνητο ανελκύστηκε με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανοφόρου οχήματος, ενώ από το συμβάν, σύμφωνα με το Λιμενικό, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Η Λιμενική Αρχή Λεωνιδίου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα.
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15