Τραγωδία στο Θέρμο: Νεκρός 58χρονος έξω από το σπίτι του - Αυτοκτονία «βλέπουν» οι αρχές
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΒαρύ είναι το κλίμα στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός 58χρονου άνδρα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου 2025.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, όταν περαστικοί εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του, σύμφωνα με το agriniopress.gr.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου, οι οποίοι προχώρησαν στον αποκλεισμό της περιοχής και στην έναρξη της προβλεπόμενης έρευνας.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δίπλα στον 58χρονο βρέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο εξετάζεται ως το μέσο που χρησιμοποιήθηκε.
Οι συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας για την πλήρη αποσαφήνιση της υπόθεσης.
SPONSORED
Ποιοι είναι οι 150 που εκλέγονται στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: Όλα τα ονόματα
07:47
Γιατί δεν ήταν κατρακύλα η θέση του Akyla
07:45
Τραμπ: «Για το Ιράν το ρολόι χτυπάει - Δεν θα απομείνει τίποτα» - Σκληρή απάντηση από Τεχεράνη
07:39
Έρχεται μίνι «Black Friday» τον Ιούνιο: Ποιοι κλάδοι θέλουν να γίνει μόνιμη
07:29