Εκπρόσωποι αγροτών από την Κορινθία παρέδωσαν φάκελο με αιτήματα στον Κώστα Τσιάρα
Μπλόκο αγροτών
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAMΤα διαχρονικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και της τοπικής οικονομίας περιλαμβάνει ο φάκελος που παρέδωσαν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, εκπρόσωποι των αγροτών από την Κορινθία.
Μεταξύ των αιτημάτων περιλαμβάνονται τεκμηριωμένες παρεμβάσεις σε ζητήματα ενισχύσεων, διαχείρισης κινδύνων, επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης υδάτων, κόστους παραγωγής και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), οι προτάσεις βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και εμπειρία από το πεδίο, στοιχείο που ενισχύει την αξιοπιστία τους και διευκολύνει την ουσιαστική αξιολόγησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ.
Voucher κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ: Ποιες υπηρεσίες καλύπτουν και πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Αναλυτικά οι δικαιούχοι και τα ποσά
00:30
Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 38χρονος δημοτικός σύμβουλος - Φέρεται να απαγχονίστηκε
23:59
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα στο Αζερμπαϊτζάν (vid)
23:49