Θεσσαλονίκη: Πέθανε η ηλικιωμένη που είχε διασωληνωθεί μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
Πυροσβεστικά σε κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα
EurokinissiΤην τελευταία της πνοή άφησε η ηλικιωμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Η ηλικιωμένη είχε διασωληνωθεί άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και έδινε μάχη για τη ζωή της, αλλά σήμερα κατέληξε.
Η 78χρονη διέμενε μαζί με τον 80χρονο σύζυγό της σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Επταλόφου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκαν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα - Εγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλκιωμένων
TECH
Ένα... εκατομμύριο δορυφόρους θέλει να εκτοξεύσει στο διάστημα η Space X
09:18
ΚΟΣΜΟΣ
Σε συναγερμό ξανά η Πορτογαλία λόγω νέων βροχοπτώσεων - Παραμένουν χωρίς ρεύμα 200.000 σπίτια
09:08
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο αλλόκοτη καλλιτεχνική πόλη της Ιταλίας ζητά μια δεύτερη ζωή
09:00
ΧΡΗΜΑ
Υποχρεωτική από αύριο η ηλεκτρονική τιμολόγηση στις επιχειρήσεις: Τα πρόστιμα και το μπόνους 200% στην έκπτωση από φόρους
08:49
ΚΟΣΜΟΣ