Θεσσαλονίκη: Πέθανε η ηλικιωμένη που είχε διασωληνωθεί μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
Πυροσβεστικά σε κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα
EurokinissiΤην τελευταία της πνοή άφησε η ηλικιωμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Η ηλικιωμένη είχε διασωληνωθεί άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και έδινε μάχη για τη ζωή της, αλλά σήμερα κατέληξε.
Η 78χρονη διέμενε μαζί με τον 80χρονο σύζυγό της σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Επταλόφου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκαν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα - Εγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλκιωμένων
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις οδηγούς που έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ
11:02
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Γιάννης Διονυσίου: «Το λαϊκό τραγούδι δεν είναι μουσειακό είδος – πρέπει να μιλάει στο σήμερα»
11:00
ΣΠΟΡ
«Βαρύ το πένθος, η σκέψη μας πάντα μαζί τους»: Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα - Απέτισε φόρο τιμής στα θύματα
10:55
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Αττική από το πρώτο «κύμα» - Που θα «χτυπήσει» έως το βράδυ
10:37
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ