Οι αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Ανοιχτά τα Μάλγαρα
Μπλόκο αγροτών στα Μάλγαρα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΕντείνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12/25) αποφάσισαν να κλείσουν επ’ αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Τις προηγούμενες ημέρες η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ήταν ανοιχτή, ωστόσο, οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Αγγελόκαστρου αποφάσισαν την κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνοντας μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της χώρας.
Αύριο, οι αγρότες έχουν αποφασίσει να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη του Αγρινίου.
Από την άλλη, οι αγρότες αποφάσισαν να αφήνουν ανοιχτά τα Μάλγαρα και στα δύο ρεύματα ως την Παρασκευή (02.01.2026) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για αδειοδότηση περιφερειακών καναλιών: Ιστορική θεσμική αλλαγή μετά από 28 χρόνια ομηρίας
16:54
ΚΟΣΜΟΣ
Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Ίδιο το τέλος του με τους τυράννους της Ιστορίας»
16:43
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΥΠΕΘΟ: Το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ» πέτυχε - Τι πρέπει να ξέρετε
16:39
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Ιράν: «Διαπραγματεύονται μαζί μας για να γίνει συμφωνία, αλλά είναι είναι υπερήφανοι»
16:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ