Πιστόλι και φυσίγγια βρέθηκαν στο λιμάνι Ηγουμενίτσας
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
INTIME NEWSΌπλο και φυσίγγια εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης (30/12) στον λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, έπειτα από ενημέρωση υπαλλήλου καθαριότητας προς τη Λιμενική Αρχή.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία εντόπισαν το αντικείμενο επιμελώς τυλιγμένο σε κάλτσα και το περισυνέλεξαν.
Από τον έλεγχο προέκυψε ότι πρόκειται για πιστόλι, πιθανόν μάρκας TOKAREV και μοντέλου ΤΤ-33, με γεμιστήρα, το οποίο έφερε έντονες οξειδώσεις και στοιχεία πολυκαιρισμού.
Παράλληλα, βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με έξι φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και μία χάρτινη συσκευασία με τριάντα οκτώ φυσίγγια διαμετρήματος 6,35 χιλιοστών.
Το πυρομαχικό υλικό κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο στο τμήμα εργαστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23
«Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής σήκωσε πλακάτ την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (vid)
08:14
Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί - Δεκάδες αγνοούμενοι (pics&vids)
08:11