Βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Σερρών: Διεκόπη η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα
Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (31/12) σε βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα στο 19ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Σερρών στο ύψος της Δορκάδας.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το βυτιοφόρο να τυλίγεται στις φλόγες όσο ήταν εν κινήσει.
Ο οδηγός πρόλαβε εγκαίρως να απομακρυνθεί και δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνονται εκρήξεις και η πυρκαγιά έχει επεκταθεί όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 22 πυροσβέστες και εννιά οχήματα ενώ η Τροχαία έχει κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού για λόγους ασφαλείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε σπίτι στο Βόλο: 82χρονος επιχείρησε να κατέβει με σχοινί από το μπαλκόνι
ΚΟΣΜΟΣ
Η Αργεντινή απέλασε τον Ιρανό επιτετραμμένο ως «persona non grata»
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ιρανικός στρατός: «Ολόκληρη η περιοχή θα μετατραπεί σε κόλαση» για ΗΠΑ και Ισραήλ»
23:00
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση στους εχθρούς» - Ισραήλ: Θα χτυπήσουμε τις ενεργειακές εγκαταστάσεις τους
22:49
ΚΟΣΜΟΣ
IDF: Το Ιράν διαθέτει ακόμη πάνω από 1.000 βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στο Ισράηλ
22:40
ΚΟΣΜΟΣ