Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι από εκπυρσοκρότηση όπλου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/Bασίλης Παπαδόπουλος (φωτογραφία αρχείου)Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο 16χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από ατύχημα με κυνηγετικό όπλο σε χωριό του δήμου Ζηρού, στην Πρέβεζα. Ο ανήλικος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να πήρε κρυφά την καραμπίνα του πατέρα του, χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί, προκειμένου να απομακρύνει πουλιά από την αυλή του σπιτιού.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.
Για το περιστατικό συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης του όπλου.
Ωστόσο, με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η τοπική αστυνομική υπηρεσία, η οποία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ
Σέρρες: Γέννησε στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν για το νοσοκομείο - Σε θερμοκοιτίδα το βρέφος
«Στην Ευρώπη υπάρχει σίγουρα μια ιταλογερμανική ατμομηχανή», είπε η Μελόνι
16:50
ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 123 θέσεις στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο
16:45
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 29 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:38
Γεύμα για τα 92 χρόνια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου
16:31