Ξάνθη: Βεγγαλικό εξερράγη στο χέρι 9χρονου - Κινδυνεύει η όρασή του
Βεγγαλικά και φωτοβολίδες χειρός (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΣοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στους Αμαξάδες της Ξάνθης, όταν έσκασε το βεγγαλικό που κρατούσε ένας εννιάχρονος στο χέρι του.
Το σημειώθηκε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το παιδί να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από το συμβάν ο ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρότατα στο χέρι του, ενώ παράλληλα εκτοξεύτηκαν υπολείμματα του βεγγαλικού στα μάτια του.
Το τραύμα στο χέρι του εννιάχρονου ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, με τους γιατρούς να προχωρούν στον ακρωτηριασμό του δάχτυλού του, σύμφωνα με το xanthipost.
Παράλληλα, κρίθηκε επιβεβλημένη η εξέτασή του από οφθαλμίατρο, καθώς από την έκρηξη του βεγγαλικού εκτοξεύτηκαν υπολείμματα και θραύσματα στα μάτια του παιδιού. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της όρασής του, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη αλλά σοβαρή.
Κλειστό θα παραμείνει και αύριο Πέμπτη 24/9 το φαράγγι της Σαμαριάς
16:02
Θεοδωρικάκος: Αναβαθμίζουμε αποτελεσματικά όλες τις υποδομές έρευνας και καινοτομίας
16:01
Ο Μανσούρ Γιαβάς παραιτήθηκε από το CHP και συνεχίζει ως ανεξάρτητος δήμαρχος Άγκυρας
15:56
Συνάντηση Κικίλια με πρέσβη Ισραήλ: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία σε ναυτιλία, οικονομία, ασφάλεια
15:52