Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια - Πού είναι δεμένα τα πλοία
Λιμάνι Πειραιά
EurokinissiΙσχυροί νότιοι - νοτιοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ, που στα πελάγη φτάνουν τα 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ, κρατούν «δεμένα» τα πλοία σε αρκετά λιμάνια για πολλές νησιωτικές περιοχές.
Σύμφωνα με το Λιμενικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ενώ τα συμβατικά πλοία πραγματοποιούν τα δρομολόγιά τους κατά την κρίση των πλοιάρχων και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς τις Κυκλάδες, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας έχουν ανασταλεί τα δρομολόγια προς 'Ανδρο, Τήνο και Μύκονο, με τα πλοία να εκτελούν δρομολόγια μόνο έως το Μαρμάρι.
Παράλληλα, κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Πρίνου - Καβάλας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας για την Τήνο
Διασώθηκαν 131 μετανάστες από το Λιμενικό στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50
«Sold out» σε λιγότερο από 36 ώρες στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
23:38