Νεκρός ψαράς στις εκβολές του Στρυμόνα - Ανετράπη η βάρκα, διασώθηκε δεύτερο άτομο
Τραγωδία με έναν νεκρό σημειώθηκε στα Κερδύλια, στις εκβολές του Στρυμόνα, όταν ανατράπηκε ερασιτεχνική βάρκα με δύο αλιείς την ώρα που προσέγγιζε το λιμάνι σε βάθος μόλις 1,5 μέτρου λόγω ισχυρών νοτιάδων. Ο ένας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε με τις αισθήσεις του, με υποθερμία, από δύτες στην ακτή.
Η ομάδα εθελοντών διασωστών Βόλβης με αυτοθυσία και τρομερή οργάνωση, κατάφεραν να σώσουν τον έναν άνδρα με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Στις έρευνες υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ, συμμετείχαν 3 αλιευτικά σκάφη και όχημα του Λιμενικού, από ξηράς.
Η σορός μεταφέρεται στον Σταυρό Χαλκιδικής, ενώ ο μοναδικός ως τώρα επιζών, έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Οφρυνίου.
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σε φάση «οφθαλμός αντί οφθαλμού» ο πόλεμος - Πυραυλική «καταιγίδα» στο νότιο Ισραήλ με εκατοντάδες τραυματίες
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Νοσοκομείο στο Αράντ κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πυραυλική επίθεση (vid)
23:51
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον πέντε νεκροί και 70 τραυματίες στην Αράντ, σύμφωνα με τον Guardian
23:43
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΑΣ για Τσαγκαράκη: Κατασχέθηκαν 321 έργα τέχνης, αρχαία και πάνω από 220 χιλιάδες ευρώ
23:32
ΚΟΣΜΟΣ