Κυνηγός δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο στην Καστοριά
Αγριογούρουνο (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS/ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣΕπίθεση από αγέλη αγριογούρουνων δέχθηκε ένας κυνηγός το πρωί του Σαββάτου (3/1) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το συμβάν σημειώθηκε ενώ ο κυνηγός βρισκόταν στο βουνό αναζητώντας θηράματα κοντά στο χωριό Πευκόφυτο Καστοριάς, όταν ξαφνικά αιφνιδιάστηκε από μια αγέλη αγριογούρουνων.
Ένα από αυτά επιτέθηκε στον άνδρα με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά στο χέρι και στο πόδι. Ο άνδρας ειδοποίησε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τηλεφωνικά με τους οικείους του.
Οι φίλοι του έσπευσαν στο σημείο, όπου τον εντόπισαν τραυματισμένο και αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Αφού το ιατρικό προσωπικό φρόντισε τα τραύματά του, ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί τα βρήκαν... σκούρα κυνηγώντας αγριογούρουνο στον Εύοσμο
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: Την Τρίτη χτυπάμε εργοστάσια ενέργειας στο Ιράν, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να συμφωνήσουμε
17:30