Υπόθεση Γιακουμάκη: Κατέθεσε η μητέρα του στην έναρξη της δίκης
Με την κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρίας Φρονιμάκη, ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, μέσα από τις ερωτήσεις της έδρας επιχειρήθηκε να ερευνήσει και να γνωρίσει το δικαστήριο αν η μητέρα γνώριζε ότι το παιδί της ήταν θύμα μπούλινγκ από συμφοιτητές του.
Δεύτερος μάρτυρας ήταν ο πατέρας του 20χρονου σπουδαστή Ανδρέας Γιακουμάκης ο οποίος προανακριτικά δεν είχε καταθέσει. Ο κ. Γιακουμάκης υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του δε γνώριζε συγκεκριμένα για βασανιστήρια, εκτός από μια φορά που τον είχε ενημερώσει η σύζυγος του ότι έκλειναν το ζεστό νερό στο παιδί. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ήταν απόφαση του γιου του να φοιτήσει στη γαλακτοκομική σχολή.
Η δίκη αφορά στις ευθύνες της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της Σχολής, η υπεύθυνη της Εστίας και ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με τους δύο πρώτους να κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και τον τρίτο για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.
SPONSORED
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στη ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18
UKMTO: Ποιο είναι το κέντρο που καλούν τα πλοία που δέχονται επίθεση στο Ορμούζ
18:09
Μέση Ανατολή: Στην κεντρική επιτροπή της Φατάχ εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του Μαχμούντ Αμπάς
17:57