Φωτιά σε κτήριο της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας
Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (4/1) στο κέντρο της Αθήνας, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε κτήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Γραμματείας της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Το κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στησιχόρου και Βασιλέως Γεωργίου Β’ στο κέντρο της Αθήνας. Η φωτιά έγινε αντιληπτή λόγω καπνών που άρχισαν να βγαίνουν από το κτήριο. Δίπλα του βρίσκεται η πρεσβεία της Τουρκίας.
Οι Αρχές προχώρησαν σε διακοπή κυκλοφορίας στη Βασιλέως Γεωργίου και τη Στησιχόρου ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για μικρή εστία πυρκαγιάς σε χώρο αποθήκευσης ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, στο υπόγειο του κτηρίου, δίπλα από τον καυστήρα.
Πέμπτη ημέρα διαδηλώσεων στην Ουκρανία κατά της αποπομπής του υπ. Αμυνας - Τι δείχνει δημοσκόπηση
23:40
Μουντιάλ: Παροξυσμός στην Ισπανία για την Πρωταθλήτρια κόσμου - «Κάηκε» η Μαδρίτη
23:38
Η Ουάσινγκτον κατηγορεί την Κούβα ότι διεξάγει εδώ και δεκαετίες «ανατρεπτικές» ενέργειες
23:29
Αλυτος γρίφος η σορός σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Το DNA θα δείξει την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας
23:28