Κρήτη: Τραγωδία στην Χερσόνησο - Νεκρός 34χρονος από έκρηξη λέβητα στο σπίτι του
Τραγωδία στην περιοχή Ανώπολης της Χερσονήσου στην Κρήτη με έναν 34χρονο άνδρα να σκοτώνεται όταν ο λέβητας του σπιτιού εξερράγη κάτω από άγνωστες συνθήκες, το πρωί της Δευτέρας (5/01).
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η έκρηξη στον λέβητα της οικείας του θύματος ήταν τόσο ισχυρή που «σήκωσε» στο πόδι τον οικισμό.
Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου.
Ο 34χρονος Κρητικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ και τους διασώστες να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Όπως αναφέρει το cretalive οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη.
Πύργος: Νεκρός 18χρονος μαθητής που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου
14:56
Η άρση των κυρώσεων των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο θα οδηγήσει σε παράταση του πολέμου, λέει το Κίεβο
14:52
Η Κούβα λέει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με ΗΠΑ - «Θα απαιτηθούν ακραία μέτρα», λέει ο πρόεδρος της χώρας
14:46
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
14:38