Κρήτη: Τραγωδία στην Χερσόνησο - Νεκρός 34χρονος από έκρηξη λέβητα στο σπίτι του
Τραγωδία στην περιοχή Ανώπολης της Χερσονήσου στην Κρήτη με έναν 34χρονο άνδρα να σκοτώνεται όταν ο λέβητας του σπιτιού εξερράγη κάτω από άγνωστες συνθήκες, το πρωί της Δευτέρας (5/01).
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η έκρηξη στον λέβητα της οικείας του θύματος ήταν τόσο ισχυρή που «σήκωσε» στο πόδι τον οικισμό.
Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου.
Ο 34χρονος Κρητικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ και τους διασώστες να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Όπως αναφέρει το cretalive οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη.
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43
Νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε ο Μαργαρίτης Σχοινάς: Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά πολλή δουλειά
12:34
ΒΟΟΚREADS: Πιο πέρα από τη θάλασσα: Ένα ναυάγιο που μετατρέπεται σε καθρέφτη της ανθρώπινης ύπαρξης
12:24
Σχοινάς: Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά πολύ δουλειά - Λαζαρίδης: Οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες - Θα προσπαθήσουμε με επιμονή
12:14