Στο νοσοκομείο λόγω αλκοόλ 13χρονη στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο πατέρας της και υπάλληλος περιπτέρου
Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
EurokinissiΣτο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε ένα 13χρονο κορίτσι στο Περιστέρι που φέρεται να λιποθύμησε λόγω του αλκοόλ που κατανάλωσε. Για την υπόθεση οι αρχές πέρασαν χειροπέδες τόσο στον πατέρα της ανήλικης όσο και σε υπάλληλο περιπτέρου που φέρεται να πούλησε το μπουκάλι με το αλκοόλ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όπου μια 13χρονη που προμηθεύτηκε παράνομα αλκοολούχο ποτό από περίπτερο στο Περιστέρι.
Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις τους και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για τις πρώτες βοήθειες.
Η 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου φέρεται να ήταν μαζί με την παρέα της όταν λιποθύμησε.
Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές για την υπόθεση, που συνέβη στο κέντρο του Περιστερίου συνελήφθη τόσο ο υπάλληλος του περιπτέρου της περιοχής απ’ όπου αγόρασε το αλκοόλ, όσο και ο πατέρας της με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30