Συνελήφθη 34χρονος στο Ηράκλειο για κλοπές - Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα
Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτη σύλληψη ενός 34χρονου προχώρησαν την Τρίτη 6 Ιανουαρίου οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν σουγιάς και όπλα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 34χρονος φέρεται να είχε διαπράξει τρεις κλοπές μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, έχοντας ως στόχους αρτοποιείο, πρατήριο καυσίμων και περίπτερο που βρίσκονται στη Λεωφόρο Κνωσού.
Σύμφωνα με το neakriti.gr η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την κλοπή στο αρτοποιείο, η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του 34χρονου δράστη.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε η εμπλοκή του και στις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η συνολική «λεία» του ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για επίθεση σε συνομήλικούς τους
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα μπλόκα: Ζητεί συλλήψεις και αυτόφωρο για τους αγρότες
Άνοιξε η πλατφόρμα για βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο - Πότε εκπνέει η προθεσμία
05:00
Αναλυτικά όλες οι αργίες για το 2026 - Τα τριήμερα του έτους
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε τελειώνουν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
03:00
Σε εφαρμογή το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ»: Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους - επιχειρήσεις
02:00