Με μηνύσεις απειλεί ο Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση Γιακουμάκη
Γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Γιακουμάκη που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, εξέδωσε απόψε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Στην γραπτή δήλωση του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέρει τα εξής: «Επανειλημμένα τόσον εγώ όσον και ο δικηγόρος μου, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την «υπόθεση Γιακουμάκη».
«Πάρα ταύτα μερίδα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) επιμένει να με χαρακτηρίζει ως κατηγορούμενο στην υπόθεση Γιακουμάκη. Αν θα συνεχισθεί αυτή η δυσφημιστική για το πρόσωπό μου παραπλανητική ενημερωτική συμπεριφορά, λυπάμαι πολύ, αλλά θα αναγκαστώ να στραφώ κατά παντός υπευθύνου αστικά και ποινικά παρ’ ότι αυτό δεν είναι στις συνήθειές μου», κατέληξε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Αναστάτωση μετά από καπνούς σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
21:35
Αισιόδοξος ο Ερντογάν για τις ειρηνευτικές συνομιλίες στο ρωσο-ουκρανικό - Τι είπε ο Ζελένσκι
21:25
Κηφισιά - Ολυμπιακός 2-3: Με την ψυχή στο στόμα οι Πειραιώτες - Νίκησαν με Ζέλσον στο 95'
21:13
Λήξη συναγερμού για ύποπτο αντικείμενο στη Συγγρού - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
20:59