Με μηνύσεις απειλεί ο Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση Γιακουμάκη
Γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Γιακουμάκη που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, εξέδωσε απόψε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Στην γραπτή δήλωση του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέρει τα εξής: «Επανειλημμένα τόσον εγώ όσον και ο δικηγόρος μου, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την «υπόθεση Γιακουμάκη».
«Πάρα ταύτα μερίδα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) επιμένει να με χαρακτηρίζει ως κατηγορούμενο στην υπόθεση Γιακουμάκη. Αν θα συνεχισθεί αυτή η δυσφημιστική για το πρόσωπό μου παραπλανητική ενημερωτική συμπεριφορά, λυπάμαι πολύ, αλλά θα αναγκαστώ να στραφώ κατά παντός υπευθύνου αστικά και ποινικά παρ’ ότι αυτό δεν είναι στις συνήθειές μου», κατέληξε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05