Κανονικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Αθήνα από την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου
Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΚανονικά θα πραγματοποιούνται από το πρωί της Παρασκευής (9/1) τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη - Αθήνα και το αντίστροφο.
Από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών για την έναρξη διαλόγου, οι αγρότες δεσμεύονται πως θα παραμείνουν στα μπλόκα, «χωρίς όμως να εμποδίζουν την κυκλοφορία».
Οι επικεφαλής των κινητοποιήσεων δήλωσαν ότι, «θα τραβήξουμε τα τρακτέρ στην άκρη», ανοίγοντας τον δρόμο για την απρόσκοπτη μετακίνηση των επιβατών, τονίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Στο πλαίσιο αυτό τα δρομολόγια της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από τα ξημερώματα της Παρασκευής θα εκτελούνται πλέον κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΚΤΕΛ.
Το e-ticket της εταιρείας άνοιξε δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να προμηθευτούν online και με έκπτωση τα εισιτήριά τους για τα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν αύριο το πρωί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διακόπτεται το δρόμολόγιο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Αθήνα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
Ο Τραμπ στηρίζει την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής
23:15
Κακοκαιρία: Στη Στεμνίτσα Αρκαδίας καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
23:05
«Μπλόκο» και από τη Σλοβενία στη χρήση social media από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
23:05
Ο Τραμπ ζητεί νέα συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα με την Ρωσία αντί να παραταθεί η New Start
22:59