Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
Το σημείο της δολοφονίας
INTIME NEWSΤο κατώφλι της ανακρίτριας Σερρών θα περάσει σήμερα για την απολογία του ο 16χρονος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο στις Σέρρες.
Ο 16χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Προανακριτικά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κατάφερε χτυπήματα στον παθόντα, με αφορμή μία κοπέλα.
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα του 17χρονου θύματος. Μεταξύ άλλων, η έκθεση που συντάχθηκε από τον ιατροδικαστή και ενσωματώθηκε στη δικογραφία, περιγράφει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη εσωτερικών οργάνων στη σορό του ανήλικου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε κλίμα οδύνης.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (08 Απριλίου)
06:30
Διακοπές Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Πότε είναι η επόμενη αργία
06:00
Ο Τραμπ «παγώνει» τις επιθέσεις και το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ
05:30
Αυστηροποίηση ποινών για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
05:00