Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
Το σημείο της δολοφονίας
INTIME NEWSΤο κατώφλι της ανακρίτριας Σερρών θα περάσει σήμερα για την απολογία του ο 16χρονος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο στις Σέρρες.
Ο 16χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Προανακριτικά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κατάφερε χτυπήματα στον παθόντα, με αφορμή μία κοπέλα.
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα του 17χρονου θύματος. Μεταξύ άλλων, η έκθεση που συντάχθηκε από τον ιατροδικαστή και ενσωματώθηκε στη δικογραφία, περιγράφει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη εσωτερικών οργάνων στη σορό του ανήλικου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε κλίμα οδύνης.
Η αποναρκοθέτηση του Ορμούζ θα γίνει αποκλειστικά από το Ιράν, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών
22:20
Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη - Απειλεί κατοικημένη περιοχή
22:16
Στη φυλακή ο 65χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου στη Φθιώτιδα
22:10
Δραματική πρόβλεψη ΟΗΕ για Βενεζουέλα: Μπορεί να υπάρξουν έως και 10.000 νεκροί
22:01