Αγρότες: Στο τραπέζι πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα την Τρίτη χωρίς τα τρακτέρ
Αγρότες της Αργολίδας
EurokinissiΕνοψει των αποφάσεών τους για το διάλογο της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, βρίσκονται οι αγρότες που συνεδριάζουν αύριο Σάββατο στην πανελαδική συνέλευση στη Νίκαια.
Στο τραπέζι οι αγρότες έριξαν και την πρόταση να κατέβουν την Τρίτη στην Αθήνα με λεωφορεία αφήνοντας τα τρακτέρ τους πίσω στα μπλόκα.
Η σύσκεψη του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από δεκάδες αγροτικά μπλόκα όλης της χώρας.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας των κινητοποιήσεων, ο σχεδιασμός των επόμενων αγωνιστικών βημάτων, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για την οποία αναμένεται να καθοριστεί και η σχετική επιτροπή εκπροσώπων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Η αποτίμηση για τα ελληνικά προϊόντα - Πώς ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές μας
Ανοιχτά Τέμπη, Μάλγαρα, γέφυρα Χαλκίδας - Χαλαρώνουν τα αγροτικά μπλόκα
Προειδοποίηση Ιρανικού στρατού: Είμαστε έτοιμοι για σοβαρότερες ζημιές, αν επιτεθούν οι ΗΠΑ
23:13
Νέος σεισμός στην Κρήτη: 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
23:00
Ο Τραμπ λέει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι κατακερματισμένη - Η πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο απλή
22:51
Φρουροί της Επανάστασης: Ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ είναι καθοριστική στρατηγική της Τεχεράνης
22:39