ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες από την εξάρθρωση του κυκλώματος με τον έναν τόνο χασίς

Εικόνες από την εξάρθρωση του κυκλώματος με τον έναν τόνο χασίς

Χτύπημα στη καρδιά του καρτέλ που διοχετεύει τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς στην Ευρώπη, ήταν η επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα τα τμήματα της Δίωξης Ναρκωτικών του Πειραιά αλλά και της νότιας Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν το παρασκευαστήριο ενός τόνου χασίς που οι έμποροι είχαν εγκατάστασει σε αποθήκη στις Αφίδνες.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία φαίνεται πως οι ναρκέμποροι ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τα ναρκωτικά και το κέρδος τους θα ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η πληροφορία που έφτασε στου αστυνομικούς ήταν απόλυτα σωστή για τα μέλη και τον τρόπο δράσης του κυκλώματος ενώ οι Αρχές ασφαλείας δεν αποκλείουν στην υπόθεση να εμπλέκεται και πάλι άτομο που διαμένει στην Αλβανία και φέρεται να είχε εμπλοκή και στο μεγάλο κύκλωμα της Ζακύνθου που είχε εξαρθρωθεί από τις ελληνικές Αρχές πριν από περίπου ένα χρόνο.

Μέσα στην αποθήκη εκτός από την ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκαν και 20.000 ευρώ αλλά και 12 κινητά τηλέφωνα τα οποία είχαν καθαρά "επιχειρησιακό" ρόλο και τα χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ